Vil du være kajakinstruktør eller klubvagt i sæson 2014 ?

kort over haraldsted sø

Ringsted Kajakklub søger nu efter instruktører til sæson 2014 til vores aktiviteter på Haraldsted Langesø og Haraldsted Lillesø.

Vi søger følgende instruktører:

Klubvagter til vokseroningen eller ungdomsroningen søges således:

Hjælpermodel 1: Gennemføre fællesroning og ro med nye roere 4-5 træningsgange mellem maj og oktober. Melder du dig til opgaven kan du få 1 gratis trænerkursus og skal kun betale 300 kr. i årskontingent.

Du kan f.eks. være kajakroer i forvejen, have EPP2-niveau eller gerne vil tage EPP2 i 2014. Forældre til ungdomsroere kan også benytte sig af denne model.

Hjælpermodel 2:

Gennemføre fællesroning og ro med nye roere (voksne eller børn) i en fast ordning i sæsonen. Melder du dig til opgaven kan du få flere gratis trænerkurser og får også frikontingent for hele året.

Vil du være med så kontakt Jan eller Anne-Birthe snarest muligt på tlf. eller mail.

Kontakt info findes her.

Vi håber at høre fra dig!