Stand Up Paddling på Haraldsted sø

Hop med på bølgen og prøv Stand Up Paddling på Haraldsted sø sammen med vores dygtige instruktører. Vi udbyder en række åbent hus dage og kurser over sæsonen. Stand Up Paddling er for alle aldersklasser: Familier med børn, voksne og ældre.

Vi råder i Ringsted Kajakklub over alt det nødvendige udstyr i forskellige sværhedsgrader indenfor all round hardboards og touring hardboards,

Et all round board kan bl.a. bruges til hygge og ture på fladt vand, men kan også garantere sjov i små til mellemstore bølger.  Skal boardet hovedsageligt bruges til leg og hygge med familien, er det også et all round board, du skal vælge.

Om touring boards: Skal du primært bruge SUP-boardet til ture på fladt vand, langs kysten eller på havet, skal du vælge et board med ”spids” forstævn, altså en form der minder lidt om en kajak. Den spidse stævn bryder overfladen så vandet bliver presset ned langs siden og skaber et mere effektivt og hurtigere glid.

Et familiekontingent i Ringsted Kajakklub koster blot 1500 kr. årligt. Ønsker du medlemsskab som enkeltperson er kontingentet 750 kr. årligt.

Det er tillige muligt at købe introkurser særskilt, hvis man er en gruppe på 8 personer.

Du kan altid få mere at vide om Ringsted Kajakklubs SUP-aktiviteter ved at skrive til ringstedkajakklub@live.dk