Stand Up Paddling på Haraldsted sø

Hop med på bølgen og prøv Stand Up Paddling på Haraldsted sø sammen med vores instruktører. Vi udbyder en række åbent hus dage og intro hvor du kan prøve sporten.

Stand Up Paddling er for alle aldersklasser: Familier med børn, voksne og ældre. Vi råder i Ringsted Kajakklub over alt det nødvendige udstyr, og du kan prøve både hard boards og oppustelige boards i forskellige sværhedsgrader.

Et familiekontingent i Ringsted Kajakklub koster blot 1500 kr. årligt. Ønsker du medlemsskab som enkeltperson er kontingentet 750 kr. årligt.

Det er tillige muligt at købe introkurser særskilt, hvis man er en gruppe på 8 personer.

Du kan altid få mere at vide om Ringsted Kajakklubs SUP-aktiviteter ved at skrive til ringstedkajakklub@live.dk