Kajakkurser for begyndere

Vil du lære at ro kajak, så har Ringsted Kajakklub en række gode kursustilbud til dig. Vores kurser er bygget op med både teori og praktik, så du får en solid kajakuddannelse.

Et kajakkursus koster 1100 kr. i Ringsted Kajakklub incl. årsmedlemsskab. Læs om førstkommende kursus i 2018  her.

Du kan også få automatisk besked om næste kursus i Ringsted Kajakklub, hvis du skriver dig på mailinglisten her.

Om European Paddle Pass (EPP)

DKF anbefaler at klubberne i Danmark uddanner nybegyndere til minimum EPP niveau 2. EPP er en frivilig kursusstandard, der står for European Paddle Pass.

Se kursusindholdet for turkajak her og for havkajak her.

I Ringsted Kajakklub har vi et kursuspensum, der på nogle områder ligger ud over EPP 2.

Det vil sige at alle frigivne roere i Ringsted Kajakklub automatisk er indplaceret på EPP 2 niveau, hvilket betyder, at du som frigivet roer har retten til at købe et EPP 2 bevis.

EPP 2 består udelukkende af ro-færdigheder, imens der i EPP 3 også indgår en del blødere punkter, som ikke indebærer teknik, men derimod viden om træning, ernæring, udstyr, førstehjælp osv.

EPP 3 kurset og prøven kan du tage hos eksterne kursusudbydere, som tilbyder EPP kurser. Se eksempelvis www.kanokajakkurser.dk.

Du kan blive medlem af Ringsted Kajakklub efter deltagelse på klubbens teori- og begynderkurser, eller hvis du allerede har et EPP-bevis fra en anden kajakklub.

Du kan få mere at vide om næste begynderkursus på tlf. 42 42 41 80.