Instruktion

Vil du lære at ro kajak, så tilbyder Ringsted Kajakklub, at du kan starte på et af klubbens begynderkurser.

Vi holder vores kajakkurser således:

Voksne (over 17 år): Weekendkurser 12 timer (turkajak og havkajak). Efter kurset kan du ro med klubbens øvrige voksne i en gruppe, er passer til dine interesser og fart i kajakken.

Et weekendkursus koster 500 kr.

Børn og unge: 1 x gratis prøvetræning er mulig, hvorefter man indgår på klubbens børne- og ungdomshold med faste trænere.

For at kunne deltage i kurserne skal man:

• Være fyldt 9 år.
  • Kunne svømme 350 meter, hvis man er under 12 år og 600 meter, hvis man er ældre. Prøven kan tages i svømmehal og/eller svømmebevis kan medbringes.
  • Ikke lide af sygdomme, hvor man risikere at besvime.

Du kan skrive dig på klubbens mailingliste her, så du får besked, når det næste kursus er klar.

Forældre til børneroere kan kontakte klubbens formand Jan Christensen og aftale nærmere på tlf. 42 42 41 80.

Forside » Instruktion » Instruktion