Info til nye medlemmer

Velkommen som nyt medlem i Ringsted Kajakklub!

Her kommer lidt praktiske informationer til medlemmer og forældre:

1. Indmeldelsen er sat igang, når du har udfyldt denne blanket.
  2. Husk herefter at indbetale dit kontingent. Det er foresten billigt!
  3. Følg løbende klubbens aktiviteter på hjemmesiden og på Facebook.

Vi glæder os til at se dig i klubben!

Om kontingentbetalingen:

Årskontingentet udgør:

• 300 kr. for børn
  • 600 kr. for voksne over 18 år
  • 1500 kr. for familiekontingent (husstanden)

Kontingentet skal indbetales til klubbens konto reg. nr. 1551. Kontonummer: 11134394. I feltet bemærkninger anføres blot medlemmets/medlemmernes navn(e). Der udsendes ikke traditionelle opkrævninger.

Aktiviteter og rotider:

Vores aktiviteter lægges løbende i kalenderen på www.ringstedkajakklub.dk og i klubbens Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/ringstedkajakklub

Det er en god idé at melde sig ind i Facebook-gruppen, da mange aktiviteter og informationer findes her.

Sommersæsonen fortsætter til medio oktober, hvorefter vi starter med forskellige indendørs aktiviteter: styrketræning, romaskiner og svømning (heunder svømmeprøve). Aktiviteterne lægges løbende på nettet.

Klubbens vedtægter m.v. kan ses her:

Har man spørgsmål til aktiviteterne eller andet, er man altid velkommen til at kontakte formanden på tlf. 42 42 41 80.