Møde om Ringsteds kultur-, fritids- og foreningsliv

Hvornår:
3. juni 2015 kl. 17:00 – 21:00
2015-06-03T17:00:00+02:00
2015-06-03T21:00:00+02:00

Hvordan synes du, at vores fælles kultur-, fritids- og foreningsliv skal se ud i fremtiden?

Vi har brug for dine erfaringer og ideer til at skabe en ny politik for kultur, fritid og frivillighed i Ringsted Kommune.

Kultur- og Trivselsudvalget inviterer derfor til åbent inspirations- og arbejdsmøde for alle interessenter og aktører på området:

Onsdag d. 3. juni 2015 kl. 17.00 – 21:30

Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, 4100 Ringsted

Mødet indledes med et inspirationsoplæg om fremtidens bruger af kultur, idræt og foreningsliv ved Esben Danielsen, direktør i Lokale og Anlægsfonden og tidligere innovationsdirektør hos Roskilde Festival.

Efter inspirationsoplægget skal vi arbejde med ideer til kultur-, fritids- og frivillighedspolitikken.

Den nye politik kommer til at bygge på byrådets vision ”Ringsted – midt i mulighederne”.

Mødet faciliteres af Mette Dinesen fra konsulentvirksomheden Muliggjort.

Tilmelding: Arrangementet er åbent for alle men kræver tilmelding af hensyn til forplejningen. Tilmelding kan ske på https://ringsted.nemtilmeld.dk/77/ senest d.

26. maj.

Forplejning: Der serveres sandwich, frugt, kaffe og the.

Vi ser frem til at en god aften og håber, at der kommer mange meninger og idéer på bordet.

På vegne af Kultur- og Trivselsudvalget og med venlig hilsen

Per Nørhave, Formand